Klein Epos

Theater Froefroe

GC Den Bussel Tickets
basisprijs: € 8

Ik zal u iets vertellen. Iets beters dan wat ze u op school wijsmaken. Het heeft veel van een sprookje, mijn verhaal, maar toch is het werkelijk zo gebeurd. Zodra ge het niet meer gelooft, moet ge niet verder luisteren. Want dan is dit verhaal niet voor u. Ik had een wens. Dat er toch eens een wonder mocht gebeuren. En eenmaal zou het gebeuren. Dat wist ik.

Het leven van het kind staat compleet in het teken van de zorgvuldig uitgemeten doelstellingen. En in een tijd waarin de uitzondering zonderling is, kan de lat niet hoog genoeg liggen. In een avontuurlijke zoektocht om zich te verhouden tegenover deze prestatiegerichte wereld botst het kind op een nest gemuteerde insecten.

Een klein epos over groeipijnen. Een herkenbaar gevecht met een wereld vol oordelen en verwachtingen. Een multi-instrumentalist en vier spelers sleuren je mee in een donker humoristische en monumentale trip. Geïnspireerd op Kafka’s ‘Die Verwandlung’ en alle legendarische kinder-queestes zoals ‘De kleine Johannes’, ‘Erik of het klein insectenboek’, ‘Die unendliche Geschichte’.

Word in 'Klein Epos' meegezogen in een ontdekkingstrip vol slijm, harige buitenbeentjes, bloedstollende zuigsnuiten en krimp met ons tot op je laatste larvehuid. Het is een figurentheater vol bugs en beats. Niet voor gevoelige kijkers.